- הנושא הזה ריק.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
11/03/2011 בשעה 18:20 #10322
Fishy – פישי
מנהל בפורוםיש לי בועות באקווריום זה יוצא ממשאבת האוויר חלק יוצא הגדולים וחלק מהבועות במקום להתערבב אם המים רואים אותם מלא בועות מררחפות באק אבל מלא בועות אוויר
תמונה
זה קצת עברהשתמשתי באנטי כלור כזה NATURAFIN BETA PLUS :
ורק עכשיו שמתי לב שמצויר שם דג קרבלפי משכתוב שם זה ITS MAKE FRESH WATER לפי האתר כתוב שם שזה מזרז סייקלאז תעזרו לי למצוא את הבעיה ?ואיזה אנטי כלור לקנות ?11/03/2011 בשעה 18:23 #115957Fishy – פישי
מנהל בפורוםזה לא על הזכוכית זה בתוך האקווריום וזה לא נדבק לזכוכית גם כן
תודה לעוזרים
11/04/2011 בשעה 17:11 #116020Fishy – פישי
מנהל בפורוםאתה בטוח שאלו בועות?
לי קרה שאחרי שהשתמשתי באנטיכלור של "Danios" נוצרו כמה עשרות בועות קטנות ש"נתקעו" במים ולרוב על חפצים דוממים כמו זכוכית ואבנים.הן היו מכסות לפעמים גם צמחים… סיבת היווצרותן אינה ידועה לי אך כאשר הייתי "עולה" עליהן עם מגנט ניקוי הן היו משתחררות וצפות למחוץ למים.תנסה לנקות אותן עם מגנט או ספוג ולראות אם הן משתחררות.אם הבועות שלך מרחפות בתוך המים אז הן לא בועות, בתוך בועה יש אוויר ואוויר תמיד יצוף וינסה ל"צאת" מהמים, אני חושב שמה שיש לך זה חלקיקי ליכלוך שירדו עם הזמן חזרה לקרקע ואו שהפילטר שלך יסנן אותם.אם החלפת מים אז המים החדשים שהכנסת גרמו לזרמים שהרימו את הליכלוך וחלקיקי הרפש מהחצץ לחלל המים
11/04/2011 בשעה 17:15 #116021Fishy – פישי
מנהל בפורוםזה האוויר מה אתה רוצה, שהיה לי את הפילטר מפל זה גם היה לי ככה, מלא בועות קטנות ולפעמים גדולות באקווריום. כששיניתי את הפילטר ולא היו בועות באק' כל הדגים עלו למעלה לנשום אוויר.
11/04/2011 בשעה 19:13 #116027Fishy – פישי
מנהל בפורוםעמית את השלב הזה עברתי לא זה בועות מרחפות באק של אוויר אבל יש פחות זה בגלל שהשתמשתי באנטי כלור של דגי קרב נראלי יש לי אנטי חדש ואני יחליף כל שבוע מים 20 % נראה מה יקרה אבל זה התחיל לעבור לא זה לא לכלוך יש לזה נפח וזה יוצא ממשאבת האוויר חלק עולה ויוצא מאק וחלק אמור להשאר במים ולהתמוסס בהם אבל זה לא קורה
מה קשור דורון זה לא הפילטר -
מאתתגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.