מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

בעיה……באק|

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לי בועות באקווריום  זה יוצא ממשאבת האוויר חלק יוצא הגדולים וחלק מהבועות במקום להתערבב אם המים רואים אותם מלא בועות מררחפות באק אבל מלא בועות אוויר 

תמונה 

זה קצת עבר 
    השתמשתי באנטי כלור כזה NATURAFIN BETA PLUS :

ורק עכשיו שמתי לב שמצויר שם דג קרב 

לפי משכתוב שם זה ITS MAKE FRESH WATER לפי האתר כתוב שם שזה מזרז סייקל 
    אז תעזרו לי למצוא את הבעיה ?
    ואיזה אנטי כלור לקנות ?
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה לא על הזכוכית זה בתוך האקווריום וזה לא נדבק לזכוכית גם כן   

תודה לעוזרים 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה בטוח שאלו בועות?

לי קרה שאחרי שהשתמשתי באנטיכלור של "Danios" נוצרו כמה עשרות בועות קטנות ש"נתקעו" במים ולרוב על חפצים דוממים כמו זכוכית ואבנים.
    הן היו מכסות לפעמים גם צמחים… סיבת היווצרותן אינה ידועה לי אך כאשר הייתי "עולה" עליהן עם מגנט ניקוי הן היו משתחררות וצפות למחוץ למים.
    תנסה לנקות אותן עם מגנט או ספוג ולראות אם הן משתחררות.
    אם הבועות שלך מרחפות בתוך המים אז הן לא בועות, בתוך בועה יש אוויר ואוויר תמיד יצוף וינסה ל"צאת" מהמים, אני חושב שמה שיש לך זה חלקיקי ליכלוך שירדו עם הזמן חזרה לקרקע ואו שהפילטר שלך יסנן אותם.
    אם החלפת מים אז המים החדשים שהכנסת גרמו לזרמים שהרימו את הליכלוך וחלקיקי הרפש מהחצץ לחלל המים 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה האוויר מה אתה רוצה, שהיה לי את הפילטר מפל זה גם היה לי ככה, מלא בועות קטנות ולפעמים גדולות באקווריום. כששיניתי את הפילטר ולא היו בועות באק' כל הדגים עלו למעלה לנשום אוויר.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עמית את השלב הזה עברתי לא זה בועות מרחפות באק של אוויר אבל יש פחות זה בגלל שהשתמשתי באנטי כלור של דגי קרב נראלי יש לי אנטי חדש ואני יחליף כל שבוע מים 20 % נראה מה יקרה אבל זה התחיל לעבור לא זה לא לכלוך יש לזה נפח וזה יוצא ממשאבת האוויר חלק עולה ויוצא מאק וחלק אמור להשאר במים ולהתמוסס בהם אבל זה לא קורה 

מה קשור דורון זה לא הפילטר 
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה