- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:16 #10265
Fishy – פישי
מנהל בפורוםלאחרונה קניתי כמה מוצרים של חברת FLUVAL וממש התמכרתי ליופי ולאיכות המוצרים של החברה הנ"ל
!(ואפילו המחיר לא בשמים
!)ולפני שאני מתחיל בסקירה אני מצהיר שאין לי שום קשר לחברת FLUVAL בשום צורה שהיא!!! (אבל אני מודה שאני מתחיל להיות מכור
!)הפעם אני יעשה סקירה על הפילטר הפנימי U2 אחד מתוך 4 דגמים שיש בסידרת ה-U של FLUVAL היוצא דופן מבניהם זה ה-U1 שיש לו רק 2 תאים ללא מקום למדיות! (הU1=עד 55 ליטר,-הU2 45-110 ליטר,-U3 90-150 ליטר , u4 130-240 ליטר,)
אז השאלה מאיפה להתחיל?!
אני ימנה כמה בעיות שיש בפילטרים פנימים (מניסיון אישי!)ופה בפילטר הנ"ל יש פיתרונות לרוב הבעיות!
1)אז בד"כ הפילטרים הפנימים או קטנים מידי ואז יש בעיה שאין מקום מספיק לבקטריות להתפתח על הספוגים בלבד ללא קרמיקה או כל דבר אחר שיעזור ליצר ולשמור בקטריות.
2)פילטר פנימי גם בד"כ אין אפשרות לווסת את עוצמת המים והשאיבה אז ככה שא קנינו פילטר חזק מידי המים היו אם זרימה חזקה מידי ושאיבה חזקה מידי לדגים קטנים שחיים בד"כ באקווריום קטן יחסית שאנחנו נשתמש בד"כ בפילטר פנימי !
3)ופילטר פנימי צריך טיפול תקופתי כל זמן קצר יחסי!(שלא כמו בפילטר חיצוני שיש לו יותר מקום לספוג!) ולהוציא אותו החוצה זה כרוך במלחמה אם הגומיות ואקום ולפתוח אותו מבלי שיכנס הליכלוך חזרה לאקווריום!
אז עכשיו אני יביא לכם את היתרונות שמצאתי ובגלל זה כ"כ אהבתי את הפילטר הנ"ל!!!

זה הפילטר!

ככה הוא נראה באקווריום
!(שימו לב גם לגוף חימום!)
תראו כמה קל לנקות בלי צורך להוציא את כל המתקן ! וגם יש פלסטיק ששומר שמתי שמוצאים את הספוגים הליכלוך לא יחזור למים!

יש שלושה מצבים של יציאת המים אם ברז שליטה בחלק העליון של המכשיר!
1-בחלק העליון מיועד במיחוד לסירקולציה חזקה וחימצון המים ע"י בועות אוויר!
2-יציאה של מים בעדינות ובתפזורת מיועד לאקווריום צמחיה שצריך זרימה עדינה !
3-סרקולציה וזרימה של מים באקווריום!

ככה זה עובד
!
חלקי חילוף לא יקרים !(את הספוג אם הפחם מומלץ ע"י היצרן להחליף כל 3 חודשים!)

למי שזה עוזר אפשר להשים "הפוך"
!ד"א הגב אחריות לשלוש שנים !!! המנועהפילטר נמצא בחלק התחתון של הפילטר קל מאוד לניקוי! (כל הפילטר נשלף ללא המתקן שנשאר מחובר לאקווריום!)
בקיצור מאוד ממליץ וגם מאוד שקטה
!24/09/2022 בשעה 18:08 #115546Fishy – פישי
מנהל בפורוםהפילטר הזה נפוץ בחנויות דגים?
אחלה סקירה. לייק
24/09/2022 בשעה 18:08 #115548Fishy – פישי
מנהל בפורוםתודה!
לגבי התפוצה של המוצרים שלהם אני לא יודע ! (אני אישית קניתי אותם "באפריקן ציקליד"!)
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.