מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

השתקת משאבת אויר

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תחליף תאבן יש מבחר גדלים בחניות מ5 ועד 40 שקלים לך ותראה מה ממתאים לך
    ותנסה אולי פתוח תמשאבה לראות איזה חלק נוגע באיזה חלק ולשים משהו באמצע 🙂
    מקווה שעזרתי

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גם לי בחדר יש אקווריום קטן, והמשאבה הייתה משגעת את החברה שלי ולא נותנת לה לישון.

אז לקחת ספוג כמו של כריות ישנות עשיתי חור בצורה נכונה ועכשיו היא  שקטה הרבה יותר, לא לגמרי, אבל עדיף מכלום.

אם אתה נושף לצינור ויוצא הרבה אוויר והמשאבה בקושי מצליחה להוציא שובל קטן אז אני חושב שהמשאבה כבר לא מה שהיא הייתה פעם ואפשר למצוא דילים טובים על משאבה חדשה ושקטה.

בהצלחה וחג שמח.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הטריק זה לראות על מה היא מונחת ויכול להגביר את התהודה של הרעידות (חלל של ארון, מגירה וכו').

לפעמים גם עוזר להעביר מקום או לשים אותה על משהו רך.

אצלי הייתי שם את המשאבה המרעישה על מגבת מקופלת ומתחת למגבת שמתי ספר ישן עם כריכה רכה ואת הכל הצמדתי עם גומיה למשאבה, פתר את רוב הרעש.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

האם יש דרך להפחית את הרעש שמשאבת האויר עושה ?

יש לי משאבה קטנה בעלת שני מצבים ויציאה אחת … 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזו חברה המשאבה ? 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יניב היי,

בהתחלה מיקמתי את האבן ממש עמוק באקווריום, מה שגרם לזה שהמשאבה כנראה עבדה בעומס גדול יחסית והבועות היו גדולות.
    עכשיו הרמתי את האבן ממש, ככה שרואים את הכחול, והבועות קטנות והמשאבה עושה יותר רעש …
    ההבדל משמעותי, אני לא יכול לישון כשהיא במצב של עבודה מקסימאלי, אני מעביר אותה למינימום בלילה … אז יוצא רק שובל אחד וקטן של בועות וקצת יותר שקט.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי גדי, 

אם המשאבה במצב מינימום מצליחה להוציא רק שובל קטן של בועות, יש מצב שהאבן אויר קצת סתומה.
    דבר נוסף שאתה יכול לעשות הוא לשדרג למשאבה קצת יותר איכותית וחזקה.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

האם יש דרך לשחרר את האבן ? ניסיתי לנשוף בעצמי והיא הוציאה מלא בועות … אבל אח"כ חזרה לאותו מצב.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

של חברת אטמן

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה יכול לפתוח אותה לבדוק שהגומיות לא זזו. אצלי באקווריום פשוט שמתי אותן בארון וזה הכי עזר.

ראיתי באתרים אחרים ששמו אותה בתוך ספוג וזה עזר. 
    האם ההרעשה שלה זה משהו חדש או שתמיד היא הייתה ככה? יכול ליהיות שהיא פשוט לא איכותית ומגיעה ללא משתיק פנימי.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה