מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

ישש לי בעיה יש לי גוף חימום 220 וולט

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 19 תגובות – 1 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טמפ המים שלי תמיד בין 28 ל 30 מעלות אני לא מצליך להוריד את הטמפ מה לעשות?!?!?!? אולי זה מהמנורה אולי מה גוף חימום אבל לגוף חימום יש סטרמוסטט הוא לא פועל עם זה מעל 22 מעלות מה לעשות אולי זה מהפילטר מה מה מה למזלי יש לי 3 דגים חזקים מאוד ששורדים זאת …..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

1 מאורר יעזור להוציא את החום
    2 כבה תגוף חימום ותעקוב אחרי הטמפ' שים לב שהיא לא יורדת יותר מידי
    3 תאורה חזקה מידי אכן מעלה תטמפ אבל לא ביותר ממעלה 2. אלה עם היא ממש בעוצמה רצינית

זה מה שעולה לי לראש ..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם אתה לא יכול לשלוט בטמפ' מעל 22 מעלות זו בעיה.

אני הייתי שוקל להחליף את גוף החימום לאחד תקין, עדיף מאשר למצוא יום אחד את הדגים שלך מבעבעים במים…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יניב הוא לא יודע בכלל עם זה הגוף חימום..
    צריך למצוא תבעיה ודחוף.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

1 אין לי בעיה עם הגוף חימום הוא מפסיק לעבוד עם הטמפ גדולה ממה שאמרתי לו לחמם 22 מעלות 2 כשאני שם את היד 30 סמ מהמנורה אני מרגיש חום מטורף3 יש לי 3 דגי פאקו כשאני מחבה את האור אז הם שוחים רגיל וכשאני מדליק את האור אז הם בורחים לפינה ולא זזים (הם הולכים לצל) מה לעשות?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תעלה תמונות יעזור להבין איפה האקווריום ממוקם זה יכול להשפיע מאוד ! מה גודל האקווריום התאורה נישמעת חזקה מידי ! שאתה מכניס את היד למים זה מרגיש חם או פושר ?! אולי המד חום מזיף ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה אני יבדוק זאת בדחיפות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

דרך הגב הדגי פאקו בישנים, אז יכול להיות שברגע שאתה מדליק את האור הם הולכים לצל זה אולי לא בגלל החום ?!  הוא פשוט מרגיש יותר בטוח במקום חשוך יותר (יש להם מספיק מקומות מחבוא ???)

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עם אתה שם תיד מתחת לתאורה ויש חום חזק זה גרוע במיוחד עם זה מעלה תטמפ' ברה כזו
    מה ההספק של התאורה לליטר?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא ידוע לי ידוע לי שהמנורה גדולה מסוג UV , וכן סיפקתי מקומות רבים של מיסתור , חובה מנורה מה היתרון ומה החיסרון ומדוע זקוקים לה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

התאורה היא UV ? או תאורה רגילה ? כי נורות UV זה בדרך כלל בישביל צמחיה ופחות בישביל תאורה ! התאורה בד"כ משמש ליופי אבל גם לדגים שהיה להם מחזור אור (הבדל בן יום ולילה ) ממליץ לך ליקרוא את המאמרים באתר לגבי זה ושוב אני ממליץ לך לעלות תמנות ופרטים על האקווריום גודל האקווריום, סוגי וכמות הדגיים !

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

התאורה היא UV

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תיתן עוד פרטים על האקווריום גודל,דגים ! כמה זמן יש לך את האקווריום ? בלי עוד פרטים לא נוכל לעזור ! כמה נורות יש לך באקווריום ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נורה אחת גודל הדגים בין 6 ל 5 סמ הדגים הם מסוג פאקו 3 דגים צימחיה רבה מפלסטיק אני לפני 2 היה לי את האקוריום בנפח 400 ליטר אבל יש לי עוד 2 50 ו 25 היתי משריץ גופי  הגעתי לדור 4 ופרשתי בעוד נושא שאלתי בפרום איזה דגים הכי כל להשריץ כמוון אמרו גופי כן אבל אני לא יודע עם לפאקו בריא לאכול גופי אז זה בריא או לא?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה יותר שומנים מדברים תזונתיים רצוי שלא.
    תן להם תולעי דם עם בא לך לפנק
    עניתי לך גם בנושא השני אותה תשובה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שמע בימקום כל הכאב ראש הזה קנה טרמוסטט טוב ושיחמם לך את האקווריום כמו שצריך ..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בא נעשה קצת סדר.

מה נפח האקו'?

איזו תאורה בדיוק יש לך? (כמה W, מה סוג הנורה, כמה נורות)

כמה שעות הנורות דולקות ביום?

האם יש פילטר בתוך האקו'?

האם האקו' סגור?

לא ראיתי שזה עץ ישן… טוב, אם פותח העץ רוצה תשובה נורמאלית אני פה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תשובה יפה.

זה לא עץ ישן, זה מאתמול

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אופס, התבלבלתי בתאריכים… כזה זה כשאני בחופש

מוצגות 19 תגובות – 1 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה