מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מדיה ביולוגית

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שאלה שאני די בטוח בתשובה שלה אבל לצורך בטחון עצמי ללא ערעור קטן …
    יש לי מלא מדיה בבית מלא…ואיכותית..יש לי פילטר חיצוני ופילטר עליון.
    זה יזיק אם אני ישים את כל המדיה קרמיקה פחם גם בחיצוני וגם בעליון יפוצץ אותם במדיות ממש ממש (כמובן שאני לא יגרום לפילטר שזה יוריד או יעצור את הזרימה או לא יגרום לפיליטר לא להיסגר או כל דבר שיזיק.)אבל בעיניין הכמות יותר מידי יכול להזיק?יש כזה דבר שאם שמים יותר מידי זה יגרום לנזק כלשהו?לא ששמעתי שזה קרה למישהו או שמישהו אמר "ברגע שיהיה לך יותר מידי מדיות זה יגרום לנזק"
    אז מה דעתכם??

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כל המרבה במדיות הרי זה משובח. 

לא יודע מה זה "יפוצץ אותם במדיות ממש ממש", זה נשמע לא טוב, שים כמה שאפשר בלי להזיק לפעולה השוטפת של מערכות האקווריום.
    בהצלחה (:
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני ישים מלא מדיות מבלי להפריע לזרם …אם זה לא מזיק אז אני ישים את כל השאר ..יש לי שתי פילטרים וחבל לי לא לפזר אותם בהם..תודה גיא..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא זה לא יזיק אבל אם יש לך צמחים חיים אז על תשים פחם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אין לי צמחים חיים כך שאני יכול לשים פחם..ועם כל היופי של הצמחים החיים באקו' לא חושב שאני ישים בזמן הקרוב צמחיים חיים..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזה דגים יש לך .?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם יש לך חיצוני ועליון שפועלים במקביל, תשים בחיצוני את כל המדיות ובעליון רק פרלון.

ככה יהי קל יותר לנקות את הפרלון.

(יש לי ד'ה זה וו קל פה, לא היה דיון דומה לפני כמה שבועות?) – (ולכל המלעיזים, השתמשתי בכפתור העריכה,

עידו – נה עליך)

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חיפשתי דיון על זה לא מצאתי אבל מה שהיה דומה זה שהצעת לי את זה כבר בדיון אחר . ששאלתי אם כדאי להשאיר גם את העליון דלוק ששניהם יעבדו..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז למה אתה שואל שוב?!?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

רועי1982 , 01:30  15 יוני 2011

אם יש לך חיצוני ועליון שפועלים במקביל, תשים בחיצוני את כל המדיות ובעליון רק פרלון.

ככה יהי קל יותר לנקות את הפרלון.

(יש לי ד'ה זה וו קל פה, לא היה דיון דומה לפני כמה שבועות?) – (ולכל המלעיזים, השתמשתי בכפתור העריכה,

עידו – נה עליך)

מה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

למה אני שואל שוב?! מכוון שיש לי מלא מדיה ביולוגית שהיא לא בשימוש ויש לי מקום בפילטרים ..זה התחיל מזה ש"מוכר דגים בחנות אמר לי יותר מידי יזיק לדגים"אם אתם טוענים שזה לא מזיק וזה בסדר כנראה שאני לא אקשיב יותר למוכרים בחנויות אני יבדוק פה הכל ואם צריך להתעייץ על קנייה פה אני יתעייץ וילך לקנות מבלי לשמוע שום המלצות או דעות של מוכרים כל מה שרק שמעתי מהם זה אינטרסים ולא יודע מה..לקח לי זמן להבין את זה לצערי…בקיצור תודה על התשובה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עודף מדיות לא יזיק,

במחשבה על נוחות ניקיון הפילטר המלצתי לך על פילטר עילי רק עם פרלון וחיצוני רק עם מדיות.

אתה יכול לשים בעילי גם מדיות אבל לפי איך שנשמע יש מספיק בפילטר החיצוני

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה