מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מדיות מוזרות -כנראה הכי פשוטות לזרוק או לא?

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בתאריך ה12 ל5 קניתי פילטר חדש שכולל מדיות ופרלון ספוגים וכו' אצל חוות החיות של אמיר..בעל החנות אמר זה מדיות מצוינות..(לצערי בזמן הקניה לא הבנתי מזה מדיות איכותיות ומדיות פשוטות האמנתי וקניתי גם 2 חבילות) עברו רק חודשיים וגם זה לא עבר כי היום רק ה8!

לצערי הרב פתחתי את הפילטר אתמול כדי לנקות אותו עשיתי שאיבת רפש והחלפת מיים..ואני מוציא את השקיות של המדיות ואני רואה שהם מתפוררות כאלה ומלאות בסדקים אני מנקה אותם אני רואה שהם מתפוררות לי..תמיד הבנתי שמדיות לא דבר שמחליפים כל כך מהר גם פשוטות כולה חודש וחצי עבר מה כבר לזרוק אותם?

למזלי היה לי בפילטר החיצוני הישן מלא מדיות שאחי קנה איכותיות שעד היום גם אם תזרוק את זה על הריצפה לא ישברו לא יתפוררו ולא יסדקו ממש חזקות ורואים שהם באיכות טובה.הוצאתי את השקיות ושמתי את החדשות..האיכותיות..

הינה תמונות אשמח לתשובה בקשר ללזרוק או לא לזרוק ???כולה חודש וחצי..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בבקשה לגשת לחנות להתלונן ולקבל זיכוי. 

מדוע לזרוק ?
    יתכן, ולבעל החנות קרתה תקלה, לא בטוח שהוא אשם.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כן?ונראה לך שהוא יעשה משהו?

אשמח לעוד תשובות מעוד אנשים פה שחוו את זה על בשרם או משהו…

זה מטריד אותי מכוון שבקושי חודשיים עברו וכבר צריך לזרוק את זה..מזל מאלוקים שהיה לי בבית איכותיות בנוסף..אז לא יצאתי בנזק רציני שחסר לי אבל הכמות של המדיות ירדו אפילו שזאת כמות מספיקה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מהיכרותי עם אמיר לך תדבר איתו

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה אני יגיד לו תשמע זה חודשים אצלי זה התפורר?מה הוא יגיד לי?טוב בוא תיקח חדש?לא נראה לי שזה יקרה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא תנסה – לא תדע.

טיפ טוב לחיים, אל תחליט מראש מה מישהו יעשה לדעתך, ברוב המקרים אנשים יפתיעו אותך

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

סבבה האמת שהוא לא קרוב אלי אבל אני ינסה אני ילך אליו יראה לו את זה…מקווה לטוב מה אני יגיד לכם..ויש אפשרות בנתיים לשים את זה בפילטר שלא יתפורר עוד יותר?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם תפנה אליו בצורה מכובדת ועניינית אין שום סיבה שהספק לא יחליף, ותופתע לטובה.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מקווה מאוד…סתם מבאס עכשיו לזרוק את זה…יש אפשרות לשים את זה בפילטר עד שאני יסע אליו? 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא כדאי זה עלול להזיק.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה לא יזיק, מדיות שבורות עדיין מתפקדות ב 100%.

רק שטוף אותן כדי להוציא את האבק

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז אני מחזיר אותם כן??חבל שיהרסו עוד יותר עד שאני ילך אליו ..

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה