- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
12/04/2011 בשעה 20:46 #10656
Fishy – פישי
מנהל בפורוםשלום,
לפני שבוע בדיוק הביאו לי גרין טרור לאק'.
ב4-5 ימים הראשונים הוא תמיד הסתתר מאחורי הגזע עץ.
כרגע כל פעם שיושבים ליד האק' [הוא בסלון] אז הוא יוצא מהעץ וכשאני מביא לו אוכל רק היום הוא התחיל לחכות מתחת הפתח על פני המים.
הוא תמיד בורח כשעוברים אנשים ליד האקווריום אני יודע שלדגים לוקח זמן להתרגל לזה שאנשים עוברים ליד האקווריום אבל מתי זה יעבור לו?
שהביאו לי אותו הוא היה פצוע, סנפירים אכולים, בלי צבע כתום שאופייני לדג בקצוות ובשתי צידי הגוף באמצע היה עיגול לבן בלי קשקשים [שנגרם מתקיפה מדגים אחרים].
כרגע בקושי רואים את העיגולים האלו, כל הסנפירים צמחו בחזרה [חוץ מהזנב שנשאר עוד מילימטר בשביל שהוא יהיה במצב רגיל] והקצוות בצבע כתום.נ.ב אין דגים שמאיימים עליו באק' הוא לבד…
עריכה:
חשוב לציין בגלל שאני רוב הזמן מול האקווריומים אז הוא מזהה אותי, הוא רואה מישהו זז ואם הוא מזהה שזה אני ישר הוא נעצר ומגיע לחזית האקווריום.
עם זה מישהו אחר אז הוא בורח ויוצא רק אחרי שהוא בוחן את האדם או שאין אנשים ליד האקווריום
12/06/2011 בשעה 16:00 #119033Fishy – פישי
מנהל בפורוםהקפצה ^^
מיום ראשון שעבר.
אתמול החלפתי לו מים ושאבתי רפש וזה נראה שהוא שוב מפחד כמו מתי שהבאתי אותו……
12/06/2011 בשעה 17:46 #119044Fishy – פישי
מנהל בפורוםמצטער על הקפצות אבל הוא מסתתר ואני לא רואה עם יש לו מחלה או משהו…………
12/06/2011 בשעה 19:25 #119054Fishy – פישי
מנהל בפורוםמה קשור? הוא לבד שם עד שאני יביא אקווריום גדול יותר [וגם כרגע הוא קטן אז הוא יכול להישאר אצלי] עד שהוא יגיע ל15 ס"מ הוא יהיה באקווריום גדול יותר
מה אם אני יביא אוסקר נגיד אז הוא יתחיל לצאת ולשמור על הטריטוריה…..
12/06/2011 בשעה 20:06 #119056Fishy – פישי
מנהל בפורוםשי לך דקורציה ? אם כן אז יכול להיות שאתה מבהיל אותו תכבה את האורות יום אחד אל תתקרב כמה שאתה יכול לאקווריום ( חוץ מהאכלות ) ,אם המצב משתפר אז תדליק את האור אם לא אז תמשיך
12/06/2011 בשעה 20:20 #119057Fishy – פישי
מנהל בפורוםיש לי שורש, אבן גדולה במרכז, כמה קונכיות ו3 צמחים.
הוא לבד שם, קראתי בכמה פורומים אמריקאיים שכמה שיש יותר דגים באקווריום ככה הם פחות מפחדים [כמו מה שדג חדש אמרה, להוסיף]
אוסקר יתאים לו?
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.