מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

עזרה כללית בחידוש האקווריום שלי . תודה מראש חברים !

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תמונת מצב עכשווי של האקווריום (ברגע זה) 

שלום לכם , יש לי אקווריום של 70 ליטר צימחייה הרבה זמן לא השקעתי בו.. זאת אומרת שלא החלפתי את המצע כבר שנה .. המצע ניהיה מטונף מאוד , רוב הצמחים מתו חוץ מהג|ווה מוס .. ומלא חלזונות התרבו באקווריום .. האקווריום מאוכלס ב  דג מנקה מסוג פלקו , גורמי פנינה 1 , 5 סומטרות , 4 אף אדום . מה שאני צריך שתעזרו לי הוא : בחירת אוכלוסייה חדשה , שאלה : האם כדאי לי להחליף את המצע ב קוורץ שחור , איזה צמחים כדי לשים ? מדובר באקווריום עם תאורה טובה ( זאת אמרת שכל הצמחים הסתדרו לי שם מעולה עד כה חוץ מצמחים שזקוקים להזרקת פחמן וכאלה..) המצע הוא מצע פשוט אבל יש לי אפשרות לשים כדורי דישון ליד הצמחים.. אז אשמח שתעזרו .. ועוד משו .. אם מישו מכיר חנויות טובות בירושלים לקניית כל הדברים האלה .. 

נ.ב — התיכנון שלי בגלל שאני מעוניין לחדש האקווריום הוא לרוקן את המים ולייבש את האקווריום במשך יום אחד כדי להיפטר מהחלזונות שיש בכמויות לא נורמאליות .. מדובר על החלזונות הקטנים והשחורים שמתרבים בכמויות.. 
    תודה מראש . אשמח לתשובות ענייניות של מומחים בתחום . ממש תודה .   (האקווריום הוא מסוג ג|בו עם תאורה מובנית ופילטר מובנה שעושה עבודה מצויינת )  
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה