מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

שאלה בנושא אמוניה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

סליחה שאני חופר כאן עם המון שאלות אני חדש ולא רוצה לסכן את הדגים המסכנים+אני רוצה להיות יסודי ולדאוג שהאקווריום שלי יהיה בריא…

רקע:
    אקווריום 150 ליטר,מס| ציקלידים-14 (קטנים,אני יודע שזה מס| יחסית גדול,כשיגדלו אעביר או אמסור למישהו אותם)
    פילטר:TETRATEC EX700
    וזהו נראה לי ממה שחשוב,אם יש עוד שאלות לגבי האקווריום וציוד אשמח לענות…
    השאלה-ביצעתי בדיקת אמוניה באקווריום ויצא לי שיש יחסית רמת אמוניה לא תקינה ומעל מה שצריך להיות אם בכלל…
    סייקל-בוצע כמו שצריך לפני הכנסת הדגים,אך ייתכן שלא המתנתי מספיק זמן בין הכנסת קבוצת דגים להכנסת הקבוצה הבאה (אבא שלי קצת התלהב וקנה דגים מהר חח) בקיצור רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לשפר את מצב האמוניה? האם להכניס מזרזי גידול בקטריות? האם לתת לטבע לעשות את שלו? או שכדאי לעשות מעשים קיצוניים יותר? האקווריום בין חודש וחצי בערך שלשום סיימתי לאכלס אותו…לאחרונה בגלל בדיקת האמוניה יצא לי להחליף יחסית הרבה מים,יום כן יום לא פחות או יותר…וכעת החלטתי להניח לטבע לעשות את שלו כשבוע ולראות אם המצב משתפר או מחמיר…מה אתם אומרים?
    (יש לציין שקראתי מדריכים ומאמרים,הבנתי מה עושים במצבי קיצון,אך זה לא מצב קיצון פשוט רמת אמוניה גבוהה יחסית…)
    האקווריום נראה נקי,והדגים נראים בריאים ושמחים ואוכלים כרגיל-חשוב לציין
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה