מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

שאלה לגבי דג נקאי

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תוסיף צמחייה ואז חלזון

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזה צמחים יכולים להתאים לאקווריום 8 ליטר? ואם כבר אז אני מעדיף צפים אם יש כאלו בכלל שיתאימו לשמונה ליטר

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פחות עדיף צמחים צפים אבל יש אותם במשתלות הבעיה בהם היא שהם יכולים לעבור את גובה המכסה (תלוי בצמח) ולא רואים אותם כשיש מכסה ממליץ על סוגי האנוביות שיש בחנויות או המוס הפשוט גאווה מוס

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שמעתי שאם אני יכניס דג נקאי לאקווריום אני יצטרך לנקות אותו בתדירות נמוכה יותר כי הוא מנקה רפש אז השאלה שלי האם אני יכול להכניס דג נקאי באקווריום ביחד עם הדג קרב שלי?

תודה לעונים=]

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

דג נקאי מנקה את האקווריום מאצות ומשאריות אוכל.

הוא לא מנקה את האקווריום מצואה, מאמוניה ומרקב.

ולגבי הדג קרב – מה נפח האקווריום והאם יש מקומות מסתור?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא צריכות להיות שאריות של אוכל באקווריום של דג קרב. הם אוכלים ממש מעט.

כמו ששושי אמרה דגים מנקים לא יאכלו את הרפש.

אתה בטח מחזיק אותו באקווריום קטן אז גם מבחינת הנפח זה בלתי אפשרי.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה אקווריום מלבני של 8 ליטר עם שתי צמחה מפטיק סוג של סלע קטן שוצים ממנו גם כמה צמחים וזהו בעיקרון לגבי מקומות מסתור ואם לא דג נקאי אז אולי חילזון?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

etaidag , היום, 17:14

זה אקווריום מלבני של 8 ליטר עם שתי צמחה מפטיק סוג של סלע קטן שוצים ממנו גם כמה צמחים וזהו בעיקרון לגבי מקומות מסתור ואם לא דג נקאי אז אולי חילזון?

קטן מידי אפילו לחלזון. יש שתי אפשרויות:

-החלזון יהיה מורעב כל הזמן בגלל המחסור בשאריות
    -אתה תאכיל את החלזון במיוחד מה שייצר יותר רפש משהיה מלכתחילה

אם בא לך להוסיף משהו לאקווריום, צמחייה חיה מומלצת מאוד.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

דג קרב מבחין אם הצמחייה שיש לו היא חיה או מפלטסיק או שזה לא משנה לו? כי אין לי כוח להתעסק עם צמחייה והטיפול בה…

דרך אגב מה לגבי צמחייה צפה? אם תוכל לפרט לגבי מחירים איפה ניתן למצוא וגם אם אפשר מכל משתלה או רק מחנות חיות?

תודה רבה אתה עוזר לי מאוד! =]

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

etaidag , היום, 17:40

דג קרב מבחין אם הצמחייה שיש לו היא חיה או מפלטסיק או שזה לא משנה לו? כי אין לי כוח להתעסק עם צמחייה והטיפול בה…

דרך אגב מה לגבי צמחייה צפה? אם תוכל לפרט לגבי מחירים איפה ניתן למצוא וגם אם אפשר מכל משתלה או רק מחנות חיות?

תודה רבה אתה עוזר לי מאוד! =]

צמחי לאו-טק כמו ג'אווה מוס (טחב) או מרימו בול (אצה) לא מצריכים טיפול מיוחד. אפילו אם אין לך תאורה באקווריום מיקום האקווריום במקום מואר בבית יכול להספיק להם.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

brushie , היום, 17:37

8 ליטר זה קטן לדג קרב ומנקה?    לא נדמה לי  כי אפשר לחשוב כמה מקום צריך דג קרב…

יש לי שני דגי גרסקי  קטנטנים ודג מנקה ב-8 ליטרים בידיוק ויש להם מקום . הרבה מקום .

זה בסדר?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

chris , היום, 22:03

brushie , היום, 17:37

8 ליטר זה קטן לדג קרב ומנקה?    לא נדמה לי  כי אפשר לחשוב כמה מקום צריך דג קרב…

יש לי שני דגי גרסקי  קטנטנים ודג מנקה ב-8 ליטרים בידיוק ויש להם מקום . הרבה מקום .

זה בסדר?

לשים שני ציקלידים ממלאווי באקווריום בנפח 8 ליטר?

לא, זה לא בסדר. יותר בכיוון של התעללות. כבר עדיף שתזרוק אותם לשירותים ותוריד את המים. פשוט גועל נפש.

ואומרים גרשקי.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היום הלכתי לברר והמליצו לי על מיני דגים קטנים כאלה שגם עם מנקים זה איזה שם עם האות ז אני לא זוכר והם מנקים גם את רצפת האקווריום והכל ממש דגיגים קטנים הזן הזה יכול להסתדר עם דג קרב לדעתכם באקווריום של 8 ליטר?

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה